рус en

Квиз: Дали некој ме сака? Совети

  1. Во прашање е самоизмама: Дали некој ме сака?
  2. Детективски роман: книга која ќе ги излекува вашите рани!
  3. ОНЛАЈН КУРС "ЉУБОВ, МРТВА И НАРКУЗИЈА:

Тест за да се утврди дали некој човек те сака. Овој прашалник ги зема предвид најточните знаци на љубовта на човекот и ќе помогне во одговорот на прашањето: "Дали некој ме сака?" Сепак, исто така, открива вашите сопствени психолошки проблеми и илузии.

Ексклузивноста на тестот е тоа што не само што го скенира интересот и сочувството на човекот за вас, туку ги анализира и вашите лични тешкотии и психолошки конфликти. Многу често, гледаме нешто што не е таму и се измислуваме дека човекот е вљубен во нас, иако тоа не е така. Одговорете на прашањата точно и да дознаете: е човекот кој е вљубен во вас? Дали тој има сочувство и интерес за вашата личност?

Како да го освоиме срцето на мажите? Ова прашање секојдневно го поставуваат милиони девојчиња. За трезвено да ги процениш шансите и напорите, треба да разбереш дали момчето има сочувство за тебе? Овој тест ќе ви помогне да разберете дали вашата избрана личност ви се допаѓа.

Некои жени, без да го знаат одговорот на прашањето "Дали еден човек ме сака?" Поминуваат многу време на соништа, фантазии и губат време. Тие бараат знаци на скриено внимание во едноставни секојдневни работи, ја оправдуваат неговата негрижа, а не активност, па дури и едноставно го игнорираат - само да останат со надеж дека еден човек ја сака. Овој тест не само што одредува дали ви се допаѓа избраниот, туку и го дијагностицира присуството на лажни илузии и самоизмама!

Во прашање е самоизмама: Дали некој ме сака?

Главните начини на кои жените несвесно се мамат себеси се забавуваат со илузијата, надевајќи се дека избраниот исто така има сочувство и сака да се состане: Главните начини на кои жените несвесно се мамат себеси се забавуваат со илузијата, надевајќи се дека избраниот исто така има сочувство и сака да се состане:

  1. Оправдувајќи го своето игнорирање на "скриените стравувања од човек пред врски";
  2. Чувството дека успехот на врската зависи само од желбата на една жена: "Јас навистина не го сакам ... Но, ако сакам, тој ќе биде мој";
  3. Видете желба да се сретнете на дел од човекот, дури и ако тој не го сака;
  4. Чувството дека треба да покажете повеќе активност во врската, а потоа "сигурно човекот ќе биде мој".

За да го зачувате вашето време и ефективно да градите односи - поминете го овој тест. Исто така, се препорачува да се прочита статијата " Кој е нарцисот. Знаци на нарцизмот "И" Страв да бидеш сам ".

Откако ќе го положите тестот, ќе добиете посебни препораки за тоа како да се заљубите во маж или како да ја зајакнете вашата врска! Бидете сигурни да прочитате до крај!

Детективски роман: книга која ќе ги излекува вашите рани!

Бруталното убиство, потрагата по љубов и исцелување на повредите - сите во една книга!

ОНЛАЈН КУРС "ЉУБОВ, МРТВА И НАРКУЗИЈА:

Кој е нарцит? Кои се знаците на нарцисоизам? Што е депресија и мазохизам? Како помага психоанализата?

Во прашање е самоизмама: Дали некој ме сака?
Овој прашалник ги зема предвид најточните знаци на љубовта на човекот и ќе помогне во одговорот на прашањето: "Дали некој ме сака?
Одговорете на прашањата точно и да дознаете: е човекот кој е вљубен во вас?
Дали тој има сочувство и интерес за вашата личност?
Како да го освоиме срцето на мажите?
За трезвено да ги процениш шансите и напорите, треба да разбереш дали момчето има сочувство за тебе?
Некои жени, без да го знаат одговорот на прашањето "Дали еден човек ме сака?
Во прашање е самоизмама: Дали некој ме сака?
Кои се знаците на нарцисоизам?
Што е депресија и мазохизам?